مجری فلاشینگ لبه پنجره اهواز: در این مقاله قرار است در مورد مجری فلاشینگ لبه پنجره اهواز صحبت کنیم. که امروزه به طوری شاهد پیشرفت چشمگیر این صنعت در زمینه ساختمان سازی بوده این که به صورت گسترده از آن را مشاهده مینماییم. شما به راحتی میتوانید مجری فلاشینگ لبه پنجره اهواز را در هرساختمانی که از این تکنولوژی استفاده کرده است بیابید. از آن میتوان به عنوان یکی از بهترین محافظ های ساختمان یاد کرد. به طوری که به صورت چشمگیری از آن در مقابل انواع فرسایش و خوردگی مراقبت مینماید. و یکی از بهترین گزینه ها برای افزایش طول عمر ساختمان بوده که میتوان از آن استفاده نمود. امروزه دیگر کمتر کسی پیدا میشود که بخواهد در محیط ساختمانی با نمای قدیمی و یا بهتر بگیم فرسوده زنگی کند. به همین سبب است که میتوان از مجری فلاشینگ لبه پنجره اهواز به راحتی برای زیبا سازی نما استفاده نمود. و به آسودگی به آن تکیه نمود. به طوری که میتوان گفت در ساختمان بازخورد را به ترز چشمگیری افزایش داده. و حتی در خرید فروش این نوع ساختمان ها بسیار موثر بوده است.
برای دسترسی کامل به اطلاعات فلاشینگ نما در اهواز و دریافت مشاوره رایگان در این زمینه شما عزیزان میتوانید با شماره های ۴۴۴۴۳۴۰۱ و ۰۹۱۲۶۵۹۴۶۸۸ تماس حاصل نمایید.
مجری فلاشینگ لبه پنجره اهواز
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل مجری فلاشینگ لبه پنجره اهواز از وزارت راه و شهرسازی؛ آقای محمد شکرچیزاده با بیان اینکه بخش عمدهای از مناطق و فلاتهای کشور دچار فرونشست شدهاند، گفت: در ایران میانگین سالانه فرونشست بین ۲۰ تا ۳۰ سانتیمتر است که در برخی از مناطق این میزان به ۳۸ سانتیمتر نیز میرسد همچنین شما عزیزان میتواند برای مطالعه بیشتر در زمینه نحوه ورق فلاشینگ پنجره اهواز به این مطلب مراجعه نمایید .
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در خصوص موضوع فرونشست زمین و راهکارهای دولت و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی درباره مقابله با این پدیده، افزود: با همکاری معاونت شهرسازی و معماری از مدتها قبل مطالعه در خصوص موضوع فرونشست در تهران و سایر استانهای مجری فلاشینگ لبه پنجره اهواز کشور در حال پیگیری است.
وی تصریح کرد: درخواست کرده ایم، تکالیف وزارتخانهها از جمله وزارت نیرو و جهادکشاورزی در خصوص راهکارهای مقابله با فرونشست تعیین شود تا هم در برداشت آبهای زیرزمینی و هم در اصلاح الگوهای کشت، اصلاحات و اقداماتی انجام بشود.
شکرچی زاده توضیح داد: مقرر شده تا وزارت راه و شهرسازی و سازمانهای تابعه آن از جمله معاونت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل در طراحی مسیرهای جدید راهآهن و سایر حوزههای حملونقلی، معاونت حمل و نقل و سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای بر روی تاسیسات موجود از جمله پلها و تونلها، شرکت فرودگاهها برای وضعیت فرونشست در فرودگاه و تاسیسات فرودگاهی، طرح نهضت ملی مسکن برای موضوع مکانیابی سایتهای جدید، اقداماتی را انجام دهند.
برای دریافت خدمات در زمینه فلاشینگ نما در تبریز میتوانید به لینک فوق مراجعه فرمایید.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، وضعیت فرونشست زمین در کشور را نگرانکننده برشمرد و با اشاره به اینکه بخش عمدهای از مناطق کشور و فلاتهای ایران دچار فرونشست شدهاند، گفت: بناست تا برای حل معضل فرونشست، تصمیم ملی گرفته شود.
وی افزود: گزارش سازمان نقشهبرداری حاکی از آن است که در ایران میانگین سالانه فرونشست بین ۲۰ تا ۳۰ سانتیمتر است که در برخی از مناطق این میزان به ۳۸ سانتیمتر نیز میرسد.
شکرچی زاده گفت: همچنین مطالعات نشان میدهد که در بسیاری از کشورها میانگین فرونشست حدود ۳ درصد است که این میزان در کشور ما به ۱۶ درصد رسیده است.
به گفته این مقام مسئول بررسیها حاکی از این است که فرونشست در کشور ما ۵ درصد فرونشست معمول در دنیاست. چنانچه کار لازم در این خصوص انجام نشود میتواند اثرات زیانباری را به دنبال داشته باشد.
۲۲۳۲۲۷
دیدگاه ها: (0)