نصب انواع فلاشینگ نمای ساختمان خرمشهر: امروزه به یکی از بزرگترین و بهترین صنعت ها در ایران و جهان بدل شده است. به طوری که به راحتی میتوان آن را در هر ساختمانی مشاهده نمود.نصب انواع فلاشینگ نمای ساختمان خرمشهر یکی از بهترین روش های موجود برای ایجاد زیبایی برای یک سازه میباشد. لازم به ذکر است که در این نوع سازه که در ساختمان مصرف دارد گستره بسیاری وجود دارد. و شما به راحتی میتوانید انتخاب خود را از بین هزاران طرح و نقش انتخاب کنید. یکی دیگر از مزیت های نصب انواع فلاشینگ نمای ساختمان خرمشهر طول عمر آن میباشد که نصبت به سایر نما های قدیمی میتوان گفت طول عمر بیشتری دارد. کسانی که از این نوع نما استفاده میکنند به راحتی میتوانند از آن نگهداری کرده. و با کمترین هزینه نسبت به سایر همتا های قدیمی خود آن را نظافت و بهبود ببخشند. این نوع نما را میتوان در قسمت های بسیاری از ساختمان مورد استفاده قرار داد. به طوری که میتوان گفت میتوان از آن در: بام، سقف، پنجره و … نیز مورد استفاده قرار داده و استفاده نمود از آن.
در زمینه فلاشینگ نما در خرمشهر با متخصصین گروه صنعتی ایلیا مشورت کنید و پروژه های موفق آنها را درون سایت یا شبکه های اجتماعیشون مشاهده کنید. تا با سابقه کاری این گروه بهتر آشنا شوید.
نصب انواع فلاشینگ نمای ساختمان خرمشهر
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه و در نشست علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جهش تولید و تامین مسکن، با رای موافق به ماده۱۳ این طرح، وزارت راه و شهرسازی را موظف کردند به منظور تأمین زمین مورد نیاز این قانون، استفاده از اراضی درون شهری در بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی، اراضی متصل به بافت شهری و اراضی دستگاهها را در اولویت قرار دهد همچنین شما عزیزان میتواند برای مطالعه بیشتر در زمینه قیمت نصب فلاشینگ نمای ساختمان خرمشهر به این مطلب مراجعه نمایید .
در تبصره ماده ۱۳ این طرح که توسط نمایندگان تصویب شد، آمده است: وزارت راه و شهرسازی موظف است ضمن استفاده از اجرای فلاشینگ ساختمان خرمشهر ظرفیتهای توسعه اراضی موضوع این قانون، ظرف مدت یک سال نسبت به باز پس گیری آن دسته از اراضی واگذار شده قبلی که مطابق مفاد قرارداد احداث نشده است، اقدام نماید. متخلفات از اجرای این حکم به مجازات محکوم میشوند.
برای دریافت خدمات در زمینه فلاشینگ نما در تهران میتوانید به لینک فوق مراجعه فرمایید.
در ادامه این تبصره تاکید شده است که آئین نامه نامه اجرایی این ماده ظرف مدت دو ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون توسط وزارت راه و شهرسازی تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
دیدگاه ها: (0)